top of page
Image by Camylla Battani

Privé coaching

Welkom bij de privé coaching sessies voor geboorte coaching aan huis

Deze coaching is speciaal ontwikkeld om jou en je partner te begeleiden tijdens de spannende en mooie periode van zwangerschap en geboorte. Ik geloof dat elke aanstaande ouder de ondersteuning en begeleiding verdient die ze nodig hebben om vol vertrouwen het ouderschap tegemoet te gaan.

Deze op maat gemaakte coaching sessies zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften en wensen te voldoen. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek waarin ik naar je luisteren en jouw verwachtingen voor de coaching bespreken. Dit stelt ons in staat om een plan op maat voor je op te stellen en de focus van de sessies vast te leggen.

Tijdens de coaching sessies zal ik verschillende onderwerpen behandelen, waaronder ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, bevallingsposities en de rol van de partner tijdens de geboorte. Ik zal jullie ook voorzien van waardevolle informatie en tips over de verschillende stadia van de bevalling, verschillende scenario’s en hoe hiermee om te gaan.

Als ervaren geboorte coach zal je begeleiden en ondersteunen gedurende het hele proces. Elke zwangerschap en bevalling is uniek, daarom ben ik flexibel en pas ik mij aan, aan jouw behoeften. Tot slot moedig ik open communicatie en feedback aan, zodat we de coaching sessies nauwkeurig kunnen afstemmen op wat voor jou werkt.

Mijn doel is om jou en je partner zelfverzekerd te maken en je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen tijdens de bevalling. Zodat je vol vertrouwen aan deze prachtige reis begint en je klaar voelt om de uitdagingen die het ouderschap met zich meebrengt, aan te gaan.

Neem nu de eerste stap naar een positieve geboorte-ervaring en boek een privé coaching sessie bij mij.

Ik begeleid jullie graag bij dit life event!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bedankt voor je bericht!

bottom of page